Web Analytics Made Easy - Statcounter
Brug heumen grave
Bridge2Bridge Run 2024

INFO

15 september 2024

10 tot 14 uur

Centrum Grave

Bridge2Bridge Run 2024

De historische en symbolische Bridge2Bridge run is een uitdagende halve marathon die de prachtige oevers van de Maas doorkruist. De ene kant behoort tot de gemeente Heumen in Gelderland, terwijl de andere zijde toebehoort aan het Land van Cuijk in Noord-Brabant.

Maasbruggen

Langs deze bruggen, die tijdens de periode 1940-1944 van cruciaal militair belang waren, loopt niet alleen een sportieve route, maar ook een metaforische verbinding. Het verbindt niet alleen gemeenten en provincies, maar ook organisaties die zich inzetten voor deze bijzondere marathon. Deze sportieve uitdaging maakt deel uit van het herdenkingsprogramma '80 jaar vrijheid', waarbij zowel teruggekeken wordt naar historische militaire operaties als naar actuele thema's rondom oorlog en vrede.

De loop

De start en finish vinden plaats bij het Dorpshuis van Nederasselt, waar deelnemers worden voorzien van meerdere drankposten onderweg. Deze bijzondere ervaring biedt niet alleen een sportieve activiteit in de natuur, maar ook een unieke kans op persoonlijke prestatie en reflectie. Met een professioneel tijdregistratiesysteem en unieke herinneringsmedailles voor alle deelnemers, belooft deze halve marathon een onvergetelijke ervaring te worden. Mis deze kans niet en schrijf je snel in voor deze bijzondere gelegenheid die georganiseerd wordt door Stichting Nederasselt Gezond en Raamvallei Duomarathon, met steun van erfgoedplatform Gemeente Heumen en Myllesheem Mill.

Voor meer informatie en inschrijving, bezoek www.nederasseltgezond.nl