Web Analytics Made Easy - Statcounter
Esterrun henry geenen 3
EsteRun 2024: Sportief bijdragen aan een goed doel in Escharen

INFO

26 Mei 2024

10:00 uur

Beerschemaasweg 3 Escharen

EsteRun 2024: Sportief bijdragen aan een goed doel in Escharen

Foto: Henry Geenen

Op zondag 26 mei vindt opnieuw in Escharen de EsteRun plaats, waarbij sportliefhebbers van alle leeftijden samenkomen om te lopen voor een goed doel. De gelden die tijdens dit evenement worden ingezameld, zijn bestemd voor de oncologieafdelingen van regionale ziekenhuizen om hun (wacht)ruimtes een huiselijkere sfeer te geven.

Deze editie biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen wandelen en hardlopen. Het vertrekpunt voor alle activiteiten is het Gilde terrein aan de Beerschemaasweg 3 in Escharen. De hardlooproutes voeren door het mooie Raamdal met afstanden van 5 en 10 km, en voor de jongste deelnemers is er een Kids Run van 400 en 1000 meter.

Voorinschrijving is mogelijk via de website www.Esterun.nl, en aanmelden op de dag zelf kan ook ter plaatse op het Gilde terrein. Alle benodigde informatie over de loop en het goede doel vind je op de website van de Esterun.
De wandelroutes, verzorgd door DEW, variëren van 6 tot 20 km en zijn een uitstekende voorbereiding op de Nijmeegse Vierdaagse. Inschrijven kan vooraf via de DEW-website: www.dew-escharen.nl, of op de dag zelf op het Gilde terrein.
Voor de organisatie van het evenement is er behoefte aan vrijwilligers om alles vlot te laten verlopen, zoals langs de routes, bij de waterposten en tijdens de inschrijving. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via esther_janssen@outlook.com.
De organisatie hoopt vele deelnemers te verwelkomen en is enthousiast om zowel sportief als maatschappelijk een positieve bijdrage te leveren.