Web Analytics Made Easy - Statcounter
Garageverkoop grave west
Grave West Straat-/Stoep-/Garageverkoop: Een Buurtfeest van Curiosa en Snuisterijen

INFO

9 juni 2024

11.00 - 16.00 uur

Grave de Zittert, Rode en Blauwe dorp

Grave West Straat-/Stoep-/Garageverkoop: Een Buurtfeest van Curiosa en Snuisterijen

Foto: Grave West

Een bruisende markt vol verborgen schatten en unieke vondsten zal op zondag 9 juni de straten van Grave West transformeren.
Tijdens de allereerste editie van de Grave West Straat-Stoep-Garageverkoop zullen de inwoners van deze gezellige wijk hun te klein geworden kleren, overbodige huisraad, speelgoed, curiosa en snuisterijen aanbieden op hun eigen stoep, oprit of in hun garage.

Met een deelnemerslijst van maar liefst 30 adressen, die op zaterdag 8 juni op de evenementwebsite gepubliceerd zal worden, biedt deze buurtbrede verkoop een unieke kans voor bewoners en bezoekers om te struinen door een gevarieerde selectie van tweedehands goederen op zoek naar die ene perfecte vondst. Niet alleen een gelegenheid om koopjes te scoren, maar ook om buren te ontmoeten en de gemeenschapszin te versterken. Op zondag 9 juni, van 11:00 tot 16:00 uur, kunnen bezoekers een wandeling maken langs de deelnemende huizen in Grave de Zittert en het Rode en Blauwe dorp.

De gratis rommelmarkt biedt voor elk wat wils, van vintage kleding en antieke meubels tot kinderspeelgoed en zeldzame snuisterijen. De deelnemers hebben hun stoepen, opritten en garages omgetoverd tot gezellige verkoopplekken, wat bijdraagt aan de feestelijke sfeer van de dag.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een dag vol plezier, gemeenschap en koopjesjacht in Grave West. Kom langs en ontdek wat uw buren te bieden hebben! Meer informatie is beschikbaar op de evenementwebsite: https://sites.google.com/view/graveweststoepverkoop