Web Analytics Made Easy - Statcounter
Speciaal Bierfestival Grave 2024, op de Loswal

INFO

1 september 2024

13.30 - 20.00 uur

Loswal

Speciaal Bierfestival Grave 2024, op de Loswal

De 9e editie op 1 september belooft, net als de voorgaande edities, een spektakel van gezelligheid te zijn, met bijna 20 brouwerijen die hun speciale brouwsels presenteren. Van verrassende smaakcombinaties tot geliefde klassiekers, voor ieder wat wils.
Bekend als het meest gerenommeerde bierfestival in de regio, brengt ons festival brouwers en bierliefhebbers samen in een sfeer van genot. Naast diverse biersoorten, serveren foodtrucks smaakvolle gerechten en vult muziek de lucht, waardoor een ongeëvenaard feest ontstaat.

Voor een beetje sfeerproeven, kijk dit filmpje van 0486tv


Deze 9e editie belooft weer net als zijn zeven voorgangers een gezellig spektakel te worden met een keur aan speciale bieren van een kleine 20 brouwerijen.

Bezoek het festival met een speciaal bierglas
Het speciale bierglas heeft een inhoud van 15cl, alleen dit glas kun je bij de brouwers laten vullen met het beste gerstenat wat ons land te bieden heeft. Je koopt bij binnenkomst het pakket met glaasje, plattegrond en 3 consumpties (€ 14,00) of alleen het glaasje (€ 3,50), na afloop kunt u het glas als souvenier mee naar huis nemen of inleveren bij de kassa (statiegeld € 2,00).