Web Analytics Made Easy - Statcounter
Douwe
Zuiver Popup Live set Douwe

INFO

27 oktober 2023

16:00-18:00 uur

Hoofdwagt Grave

Zuiver Popup Live set Douwe

Op vrijdag 27 oktober vindt er een bijzondere gebeurtenis plaats: er worden opnames gemaakt van een live-set van deejay-producer Douwe. Dit unieke pop-up live set wordt georganiseerd door Pim Bekkers van Zuiver Events. Douwe is de artiestennaam van Dirk van Zwam, een getalenteerde producer uit Grave. Het idee voor een dj-pop-up set komt van organisator Bekkers, die als doel heeft om jongeren te enthousiasmeren voor opkomend talent uit de regio Land van Cuijk, dat verschillende stijlen dancemuziek produceert.

Fotoreportage Popup concert 27 oktober 2023

Met de slogan "Was jij er ook bij op 27 oktober 2023?" wordt de aandacht gevestigd op deze unieke kans om Douwe live te zien optreden, voordat hij bekendheid verwerft op nationaal niveau. Na zijn optreden tijdens ADE, ook bekend als het internationale Amsterdam Dance Event 2023, zal Douwe naar verwachting landelijke bekendheid vergaren.

De set vindt plaats van 16:00 tot 18:00 uur voor het historische stadhuis van Grave aan de Hoofdwagt. Deze locatie is bewust gekozen om een verbinding te leggen met het feit dat het dit weekend precies 349 jaar geleden is dat de Vestingstad Grave werd bevrijd door prins Willem III.

meer info: Pim Bekkers +31 6 58852437