Web Analytics Made Easy - Statcounter
DEFILE DOORKOMST 4DAAGSE GRAVE

AANMELDEN

Geachte genodigde,

Stichting Vestingstad Grave is een van de medeorganisatoren van de Vierdaagse Doorkomst Grave 2024 en lid van het Vierdaagse Comité Grave. Op vrijdag 19 juli 2024 zullen wandelaars die 50 km lopen en militairen die 40 km lopen door Grave trekken op weg naar de Via Gladiola in Nijmegen. Op deze vierde dag van de Nijmeegse Vierdaagse organiseert ons comité, in samenwerking met bewoners en winkeliers, een warm en hartelijk welkom. Er zal een Zweeds orkest optreden bij Catharinahof en, net als vorig jaar, een Zwitsers orkest bij de Hoofdwagt, naast een defilé punt. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en de lopers aan te moedigen.

Wij zouden het op prijs stellen als u vanaf 7:00 uur aanwezig bent bij het defilépunt aan de Hoofdwagt. U kunt uw ontbijt overslaan en bij ons genieten van koffie, thee en een broodje.

De organisatie wil graag weten of u aanwezig zult zijn. Laat dit alstublieft weten via de onderstaande link en het bijbehorende formulier (ook als u verhinderd bent).

We hopen u op 19 juli persoonlijk te ontmoeten!
Met vriendelijke groet,

Vierdaagse Comité Doorkomst Grave

Hans Reijnen
Liesette Bovens-Verkuijlen
Jaimy Carpaij
Jos Derksen (06-10893879)
Peter Linders (06-53406221)

Benodigde informatie